O turistă în vârstă de 77 de ani, după o vacanță la Milano: „Mi-au furat bijuterii și cosmetice de 700.000 de euro dintr-un hotel de lux“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
foto: freepik.com
foto: freepik.com

Femeia s-a prezentat la recepția unui hotel de lux din spatele străzii Manzoni în după-amiaza zilei de duminică, 29 octombrie. A povestit că cineva i-a furat, în timpul șederii sale în cursul acestei săptămâni, bijuterii în valoare de peste 700.000 de euro.

Victima este o femeie în vârstă de 77 de ani, care locuiește în străinătate, și a spus că a adus cu ea o trusă de bijuterii în timpul sejurului, dar nu le-a mai găsit. După ce s-a întors acasă, a efectuat câteva verificări și a realizat că bijuteriile îi fuseseră furate din cameră în timpul șederii.

Astfel, s-a întors la hotel și apoi, împreună cu personalul unității, a contactat carabinierii. Investigațiile și personalul de securitate efectuează verificări pentru a determina dacă furtul s-a produs cu adevărat în interiorul hotelului și cine ar putea avea acces la camere. 

Victima, o turistă în vârstă de 77 de ani din Monaco, era cazată în hotelul de lux încă de marțea trecută. Când a raportat furtul la carabinierii de la Compania Duomo, duminică după-amiază, le-a spus soldaților că bijuteriile sale prețioase, puse într-un trusou, au dispărut din seiful în care le plasase.

Înainte de a depune plângerea, femeia a verificat și locuința sa din Monte Carlo pentru a se asigura că nu le lăsase acolo, dar, primind un răspuns negativ, nu a avut de ales decât să raporteze fapta la Milano. Rămâne acum de înțeles cum au reușit hoții să aibă acces în camera ei.

Cazul este investigat de carabinierii companiei Duomo, care au efectuat anchete și au ascultat martori. Viziunea camerelor de supraveghere video va fi de asemenea utilă pentru a reconstitui unele detalii ale jafului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel