O tânără a decedat, după ce şi-a amestecat ceaiul cu linguriţa greşită

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
O tânără a decedat, după ce şi-a amestecat ceaiul cu linguriţa greşită. Sursa foto: freepik.com
O tânără a decedat, după ce şi-a amestecat ceaiul cu linguriţa greşită. Sursa foto: freepik.com

O tânără de 24 de ani din Statele Unite, care avea o alergie acută la lactate, a suferit o reacție fatală după ce a folosit o lingură greșită pentru a-și amesteca ceaiul, potrivit Mirror.

Jess Prinsloo fusese cerută în căsătorie de către partenerul ei în timpul unei vacanțe în Africa de Sud.  La doar patru zile, tânăra a murit subit, după ce şi-a amestecat ceaiul cu linguriţa greşită.

Jess avea o alergie severă la produsele lactate, iar după ce a gustat din ceai, a intrat în anafilaxie - o reacție alergică severă care survine brusc și poate cauza moartea, transmite observatornews.ro.

Femeia a decedat la spital a doua zi, chiar în ajunul Anului Nou. Partenerul devastat al tinerei, Craig McKinnon, a declarat că avea tot timpul două EpiPen-uri (autoinjectoare cu epifrină) la ea, pentru orice eventualitate, dar de această dată, nu au funcţionat. "Când a murit Jess, a murit și o parte din mine - dar nu este nimeni de vină pentru decesul ei", a spus el.

"O mare parte din familia lui Jess locuieşte în Africa de Sud și ea nu s-a mai întors aici de șase ani, așa că am știut că nu există un loc mai bun pentru a o cere în căsătorie", a spus Craig. Tânărul cuplu a sărbătorit evenimentul cu șampanie și "multe râsete", înainte de tragedie. 

Jess era alergică la lactate de la vârsta de nouă luni şi a mai suferit şocuri anafilactice şi în trecut, potrivit iubitului său. La 18 ani, ea ar fi fost resuscitată după ce a mâncat curry care avea lapte în compoziţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel