„O SĂ-ȚI IAU CAPUL“: Tânăr român, arestat în SPANIA pentru că a ATACAT o femeie. „Ne vom ÎNTOARCE!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția locală dintr-un oraș din Spania a reținut un român care a amenințat cu o sticlă spartă o femeie. Când era urcat în duba poliției, acesta a replicat: „ne vom întoarce!“

Poliția Locală din Palma a arestat marți, doi bărbați, dintre care un român pentru amenințări asupra unui cuplu care le-a atras atenția că ascultau muzică prea tare pe stradă după miezul nopții. Românul i-a amenințat cu o sticlă spartă săunându-i femeii „o să-ți iau capul“.


Evenimentele au avut loc după miezul nopții, când cuplul de spanioli ieșise în cartier pentru a plimba câinele. Atunci i-au văzut pe cei doi bărbați în mijlocul străzii ascultând muzică la volum maxim. Polițiștii au constatat că bărbații avariaseră cu puțin timp înainte de acest incident mai multe vehicule parcate în zonă.


Femeia le-a atras atenția că nu este potrivit ceea ce fac la ora aceea, moment în care unul dintre ei a ridicat o sticlă de bere, a spart-o de un perete, și cu ciobul ascuțit s-a îndreptat către femeie, replicându-i „O să îți fac fac același lucru pe care le-am făcut și mașinilor; O să-ți iau capul“, titrează ultimahora.es.


Ulterior a încercat să îl agreseze pe partenerul femeii, însă aceasta a intervenit între cei doi, reușind să evite escaladarea situației.

Martorii incidentului au sesizat poliția locală, iar o patrulă a apărut la fața locului în cercând să calemze spiritele. Fără succes însă, căci unul dintre bărbați, înainte de a încerca să fugă, a opus rezistență în momentul reținerii, iar agentul de poliție a fost nevoit să facă uz de armamentul din dotare.

Polițiștii au constatat că cei doi bărbați se aflau într-o avansată stare de ebrietate, ambii fiind apoi arestați și acuzați de infracțiunea de amenințare și pentru daunele provocate mașinilor parcate. Înainte de a fi transportați la poliției, bărbații au strigat în gura mare către cei din cartier: „Ne vom întoarce!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel