O româncă, UMILITĂ și SECHESTRATĂ de soț în ITALIA: „Trebuie să îmi legi șireturile de la pantofi“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă și-a denunțat soțul, și el tot român, ca a ținut-o sechesrată în casă, nu a lăsat-o să muncească și o umilea frecvent. Nici copiii lor nu erau lăsați să se vadă cu prietenii.

Un bărbat de origine română, stabilit cu familia în Siena, Italia, a fost reținut de polițiști după ce soția lui a depus plângere împotriva lui pentru violență domestică și umilințe.

Luni întregi, bărbatul și-a amenințat și și-a bătut soția, ținând-o sechestrată în casă și împiedicând-o să muncească, neasigurându-i astfel niciun mijloc de subzistență, potrivit ilgiornale.it


Românul, care lucrează ca muncitor într-o companie din zona Siena - a împiedicat-o pe soția lui să iasă din casă și să lucreze, femeia fiind ținută apoape în sclavie în casa soțului ei. Polițiștii afirmă că femeia, pe lângă amenințările constante, a fost supusă numeroaselor umilințe de-a lungul timpului. Ea le-a povestit anchetatorilor că soțul ei o obliga să îl încalțe și să îl descalțe de pantofi când intra în casă, zicându-i: „Trebuie să îmi legi șireturile de la pantofi“.

Mai mult, bărbatul le împiedica chiar și pe fiicele lor să iasă din casă sau să petreacă timp în compania amicilor lor.

Acum, femeia de 42 de ani și copii ei au fost transferați imediat într-o locuință protejată, bărbatul a fost denunțat pentru fapte persecutorii și așteaptă primul termen al procesului intentat de soția sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel