O româncă s-a prefăcut bolnavă pentru a-l jefui pe bărbatul care intenționa să o salveze. I-a furat portofelul cu două mii de euro

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O româncă s-a prefăcut bolnavă pentru a-l jefui pe bărbatul care intenționează să o salveze. I-a furat portofelul cu două mii de euro / Sursa - pixabay.com
O româncă s-a prefăcut bolnavă pentru a-l jefui pe bărbatul care intenționează să o salveze. I-a furat portofelul cu două mii de euro / Sursa - pixabay.com

O româncă din Italia a fost arestată după ce s-a prefăcut că este bolnavă pentru a-i fura portofelul unui bărbat. Acesta încerca să o ajute și nu s-a așteptat să fie jefuit.

În provincia Latina, o femeie de naționalitate română din Nettuno a fost arestată după ce s-a folosit de o simulare de boală pentru a jefui un bărbat amabil care îi oferise ajutor.

Episodul nefericit a avut loc între localitățile Latina și Sezze, într-o zi în care destinul a pus față în față un șofer de serviciu și o femeie de 29 de ani, originară din România, care a găsit un mod neortodox de a obține câștiguri rapide.

 

„Am dureri, ajutați-mă”

 

Sperând să câștige încrederea bărbatului, femeia s-a apropiat de el și i-a mărturisit că suferea de dureri abdominale puternice: „Am dureri puternice de stomac, ajutați-mă', ar fi spus  românca potrivit presei italiene.

Însă, deși îl rugase să o ajute, omul a intuit că ceva nu era în regulă. Cu toate acestea, fără a ține cont de refuzul său inițial, femeia a urcat în vehiculul condus de bărbat, susținând că dorește să fie dusă până la gară.

Cu o manevră abilă și bruscă, românca i-a tăiat buzunarul pantalonilor bărbatului și a reușit să sustragă din el portofelul ce conținea o sumă considerabilă de bani - 2.000 de euro. Profitând de neașteptarea bărbatului, hoața a coborât din mașină și a luat-o la fugă pe jos.

 

Românca a fost prinsă, iar banii restituiți

 

Cu inima palpitând și determinat să recupereze banii furați, bărbatul a pornit într-o cursă disperată după infractoare. În cele din urmă, a reușit să o zărească pe femeia de origine română urcând în primul tren care avea destinația Roma. Fără ezitare, el a alertat imediat forțele de ordine, iar carabinierii au intervenit rapid, reușind să o prindă pe femeie în gara Latina.

Astfel, această tentativă de jaf cu o turnură ingenioasă s-a încheiat cu arestarea româncei responsabile. În timp ce bărbatul își revendică banii și primește dreptatea cuvenită, femeia va trebui să-și înfrunte consecințele acțiunilor sale nelegitime, într-un exemplu clar al legii care nu tolerează astfel de comportamente.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG       

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel