O româncă din Germania dezvăluie cum este să fii căsătorită cu un musulman cu mai multe neveste: „Pe lângă prima soție, mai are și o amantă”

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
O româncă dezvăluie cum este să fii căsătorită cu un musulman cu mai multe neveste: „Pe lângă prima soție, mai are și o amantă” / Foto: TikTok
O româncă dezvăluie cum este să fii căsătorită cu un musulman cu mai multe neveste: „Pe lângă prima soție, mai are și o amantă” / Foto: TikTok

O româncă stabilită în Germania și căsătorită cu un bărbat musulman a împărtășit experiența ei curajoasă de a trăi într-o căsnicie poligamă.

Cu cinci copii și o prezență activă pe TikTok, această femeie a dezvăluit detalii intime despre dinamica și provocările unei asemenea căsnicii.

Românca, care locuiește în Germania de peste 10 ani, a oferit o perspectivă rară asupra vieții dintr-o căsnicie poligamă. Ea explică că într-o astfel de relație, acceptarea este esențială, iar deciziile primei soții le influențează viața într-o oarecare măsură și celorlalte. 

În cazul ei, soțul său s-a căsătorit mai întâi cu o altă femeie care a rămas în Emirate, ceea ce pe ea o face a doua soție și pentru moment ultima. Românca a mai dezvăluit că fiecare femeie primește bani și atenție în funcție de merit și că trebuie să respecte spațiul privat al soțului, care are o viață separată cu fiecare dintre ele.

 

„Când este vorba de copii, foarte multă lume acceptă multe lucruri”

 

„Când ești într-o religie musulmană sau într-o ecuație ca asta, nici trei avocați nu te mai scapă. Dacă prima nevastă este de acord cu amanta, cu iubirile extraconjugale, cu a doua nevastă, cu a treia sau a 47-a, parcă atâtea aveau voie, atunci eu nu mai am ce face. Dacă tu ți-ai dat acordul și ai acceptat să trăiești în ecuația aceasta, nu mai ai ce face. Deci pur și simplu ori pleci ori accepți.

Dar când este vorba de copii, foarte multă lume acceptă multe lucruri și mulți nu se gândesc că și copiii ne cresc și până la urmă tot cu persoana aia rămân, că se gândesc că au trăit deja 10, 15, 20 de ani, tot cu tine mai trăiesc și restul vieții. Asta e. Dar nu toate soțiile de musulmani trăiesc rău.

În cazul meu, el are mai multe neveste, prima a rămas în Emirate pentru că are și acolo afacere. Ea a rămas acolo să se ocupe de afacere, iar eu l-am acceptat aici cu copiii. Și la ei fiecare femeie primește după merit. El a considerat că eu aș fi bună ca bonă pentru copiii lui, să îi gătesc, să îi spăl și toate cele. Deci de aia trebuie să bat la ușa lui înainte să intru, pentru că el are viața lui privată cu fiecare femeie. Nu pot să îl deranjez dacă vorbește cu ea sau are conferințe.”

 

„Eu fără soțul meu nu exist”

 

Deși unii ar putea găsi situația sa neobișnuită, ea subliniază că fiecare căsnicie este diferită și că în cazul ei primește un salariu, are parte de vacanțe și se simte mulțumită. Totuși, ea recunoaște că nu toate soțiile de musulmani trăiesc aceeași experiență.

Femeia subliniază că, în ciuda stereotipurilor, ea se bucură de libertate și de opțiuni personale, putând să-și aleagă hrana și stilul de viață. Însă când vine vorba de alte relații, nu se poate pronunța, dezvăluind că soțul ei are pe lângă prima soție și o amantă, pe care a cunoscut-o. 

„Eu sunt ok, mulțumită, primesc salariu frumușel, am parte și de vacanțe. Deci nu înțeleg de ce vi se pare așa ciudat ca o româncă să fie căsătorită cu un musulman. Și ei sunt oameni.

Eu față de el pot să mănânc ce vreau, cum ar fi carne de porc, sunt foarte libertină. Iar pe lângă prima soție, mai are și o amantă, pe care se gândește dacă să o ia și pe ea de nevastă. Momentan doar pe ea am cunoscut-o, pe prima soție nu. Până la urmă eu fără soțul meu nu exist.”, mai spune românca.

Relatarea româncei oferă o privire interioară profundă într-o lume mai puțin cunoscută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel