O româncă a luat pește congelat din supermarket. A avut parte de șocul vieții când a deschis punga

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

A cumpărat pește congelat din supermarket, dar când a ajuns acasă și a vrut să îl gătească, a crezut că i se face rău. Nu i-a venit să creadă că așa ceva se vinde pentru a fi consumat de oameni.

Elena A. a mers la un supermarket din Pantelimon, județul Ilfov, unde, printre alte cumpărături, a luat și două pungi de macrou congelat. Numai că atunci când se pregătea să îl gătească, femeia spune că a fost năucită de mirosul pestilențial al produsului, iar când a luat peștii să îi verifice, a rămas dezgustată să vadă că aceștia erau plini de viermi.

„Dragii mei mare atenție la magazinul L***, eu ieri am luat 2 pungi de pește macrou - că avea copila mea poftă... și surpriză, atunci când să desfac peștele, un damf 'îmbietor' mi-a mutat nasul din loc. Am zis că sunt eu nebună... desfăcând peștele și încercând să îl curăț... surpriză, tot peștele din pungă plin de viermi/tenii și ouă ale acestora! Ca niște proști, am aruncat bonul (nu ne așteptăm să ne trebuiască sau să întâmpinam astfel de probleme)!“, a scris femeia într-o postare inițială, însoțind afirmațiile sale de mai multe imagini cu produsul respectiv.

 (w670)

Ulterior, femeia spune că s-a întors la supermarket, iar angajații de acolo au verificat produsul și i-au spus că acesta va fi retras.

„Dragi mei am fost în magazin cu peștele, am vorbit cu șefa de magazin și cu șeful mare, Dan, și au scos peștele și l-au examinat și ei, și au ajuns la aceeași concluzie. Bineînțeles că i-a izbit și pe ei mirosul, au făcut poze și ei... au spus că va fi scos din toate magazinele L*** (...) mi-au explicat că dânșii nu au vină... și mi-au returnat banii. (Acum, eu nu am făcut această postare de a denigra sau de a face rău cuiva, am postat să trag un semnal de alarmă, că cine cumpără acest tip de peste să aibă mare grijă)“, a mai scris apoi Elena A. pe un grup de pe o rețea de socializare.

Citește și:  Spania. O româncă a cumpărat pește dintr-un supermarket. A fost șocată să vadă asta ieșind din el

 

(w670)

Din câte se poate observa în imagini, este vorba despre  viermele Anisakis, care trăiește în intestinele peștelui. Consumat fără o preparare termică suficientă, parazitul devine extrem de periculos pentru om. Parazitul are circa 3 cm lungime. Are forma unui vierme încolăcit în spirală plană. El stă nemișcat în viscerele peștelui sau în mușchii înconjurători.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel