Italia. O româncă a falsificat un test de paternitate pentru a convinge un italian că au un copil împreună

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă din Italia a falsificat un test de paternitate pentru a-l convinge pe concubinul său italian că au un copil împreună. Culmea, anterior acesta făcuse deja un test pe cont propriu din care a rezultat că nu este fiul său. Românca a recunoscut în cele din urmă că a falsificat documentul și a fost trimisă în judecată, iar în cursul zilei de vineri, 7 octombrie 2022, aceasta a fost condamnată la închisoare.

Povestea celor doi a început în anul 2013, când s-au cunoscut într-un local din provincia Lucca, în Toscana, și au descoperit că amândoi erau pasionați de dans. Femeia, care lucra ca sezonieră în Italia, între timp s-a întors în România, unde avea doi copii cu un alt bărbat, dar între ea și italianul originar din Pietrasanta se declanșase deja o frumoasă poveste de dragoste.

În cele din urmă, cei doi au ajuns să trăiască în concubinaj, iar în luna ianuarie 2017 a venit pe lume și un copil, relatează publicația italiană La Nazione.

Totul a fost minunat o perioadă, dar pe măsură ce copilul creștea, italianul observa că micuțul avea ochi albaștri și păr blond, trăsături tot mai diferite de ale sale, care este brunet cu ochii negri.

"Eu am o bunică de culoare, deci în familia mea nu avem blonzi”, a spus bărbatul într-un reportaj TV.

În plus, femeia română era tot mai distantă față de concubinul ei, ceea ce l-a împins pe bărbat în cele din urmă să facă un test de paternitate, pentru a confirma că este tatăl copilului.

Suspiciunea italianului s-a adeverit, iar testul a arătat că micuțul nu este fiul lui, motiv pentru care a confruntat-o pe româncă și i-a cerut să facă un test de paternitate, fără să-i spună că el făcuse deja unul.

Românca a falsificat testul ADN

 

Testul ADN făcut de româncă a dat rezultat pozitiv, confirmând că băiatul este fiul italianului din Pietrasanta, spre surprinderea acestuia din urmă. Bărbatul însă nu s-a dat bătut însă și a dus testul făcut de concubina sa la un genetician, care i-a spus că rezultatul testului a fost manipulat cu siguranță de un medic profesionist.

Încolțită de evaluarea specialistului și de testul ADN făcut inițial de bărbat, românca a recunoscut în cele din urmă că băiatul era fructul unei aventuri de o noapte și că a plătit 150 de euro unui medic pentru a falsifica rezultatul.

Femeia a fost denunțată apoi pentru înșelăciune și trimisă în judecată, iar în cursul zilei de ieri a fost condamnată la un an de închisoare.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel