Italia. O româncă a făcut prăpăd într-o sală de Bingo: Băută bine, și-a umflat mușchii și a sărit să bată pe toți, inclusiv polițiștii

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Complet beată, o româncă a încearcat să bată alți clienți de la o sală de Bingo din Ancona. La secția de poliție, femeia i-a amenințat, de asemenea, pe polițiști. Ea a fost reclamată pentru ultraj, rezistență și hărțuire.

Femeia, o româncă în vârstă de 39 de ani și clientă ocazională, a încercat să lovească alți clienți. 

Poliția a ajuns la fața locului în jurul orei 1 dimineața.

O româncă a făcut prăpăd într-o sală de Bingo: Băută bine, și-a umflat mușchii și a sărit să bată pe toți, inclusiv polițiștii

 

La secția de poliție, femeia i-a amenințat, de asemenea, pe polițiști.

Ea a fost acuzată de ultraj, rezistență și hărțuire.

De asemenea, a fost amendată pentru beție în public. 

Momente de groază pentru o româncă si fiica sa, după ce un "predicator" a sunat la ușa lor.

Italia. Momente de groază pentru o româncă si fiica sa: un "predicator" a sunat la ușa lor. Ce ascundea bărbatul

 

Un bărbat a intrat în casă peste o româncă stabilită în Italia și fiica sa și le-a furat cheia din ușă, în ciuda protestelor femeii de a nu intra. Acesta a fost percheziționat și identificat de carabinieri.

Dimineață de coșmar pentru o mamă care locuia împreună cu fiica sa pe strada Via Cavour, Termoli, Italia. În jurul prânzului, femeia a auzit soneria de la ușă. Aceasta se afla în izolare în casă, fiind infectată cu Covid-19 și își aștepta fostul soț și tată al copilului, pentru a fi aprovizionată cu alimente.

În schimb, când a deschis ușa, a apărut un bărbat de aproximativ de 45 de ani, înalt, slab, îmbrăcat decent, cu un rucsac pe umeri și ochelari. Femeia, de naționalitate română, l-a întrebat ce dorește, iar el i-a răspuns în engleză, spunând că este predicator și că Dumnezeu vrea ca ea să-l primească în casa ei.

În ciuda refuzurilor repetate, acesta urcă scările și ajunge pe palier, vorbind o engleză amestecată cu limba sa maternă, croata, explicându-i româncei că este din Croația. Femeia a încercat să îl împiedice să intre în casă, dar bărbatul îi cere un pahar cu apă. Proprietara intră să i-l aducă, iar între timp el îi fură cheile, care erau în broasca ușii.

Tensiunea crește, iar el încearcă să avanseze pentru a o face pe mamă să se retragă, în tot acest timp ea rămânând la ușă. Între timp, un vecin observă ce se întâmplă și intervine. Cu puțin timp înainte de sosirea carabinierilor, fostul soț și bunicul copilului sosesc, fiind avertizați de femeie la telefon că "ciudatul" predicator nu voia să îi dea cheile înapoi.

În cele din urmă, rudele au fost cele care l-au ridicat pe croat și l-au dat afară din clădire, în timp ce carabinierii au avut sarcina de a-l identifica și percheziționa pentru a putea restitui cheile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel