O mamă româncă și fetele ei minore, agresate de concubin. Bărbatul a rănit-o pe femeie cu un obiect înțepător

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Femeie găsită moartă pe stradă în Italia: un român ar fi aruncat-o de la pe fereastră
Femeie găsită moartă pe stradă în Italia: un român ar fi aruncat-o de la pe fereastră

Un bărbt din Reșița a fost reţinut, azi noapte, fiind acuzat de violență în familie, violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere.

Azi-noapte, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 33 de ani din municipiu, care, în cursul zilei de ieri, ar fi pătruns în locuința concubinei sale, fără acordul acesteia, distrugând ușa de acces în imobil, ar fi agresat-o fizic pe femeia de 30 de ani și pe cele două fiice ale acesteia, în vârstă de 12 și 14 ani, amenințând-o și rănind-o pe femeie la un deget cu un obiect tăietor-înțepător.

Polițiști și jandarmii au intervenit de urgență în acest caz, iar bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru cercetări. În continuare, polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, violare de domiciliu, amenințare și distrugere, scrie  caon.ro.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului, cu propunere legală“, informează Poliţia Caraș-Severin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel