O „ghicitoare” româncă a ajuns spaima șoferilor din Italia. Au curs blestemele asupra lor 

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:
O ghicitoare româncă a aajuns spaima șoferilor din Italia
O ghicitoare româncă a aajuns spaima șoferilor din Italia

O româncă, care se prezenta „ghicitoare”, a ajuns spaima șoferilor din Aurisina. Femeia, în vârsta de 50 de ani, a fost arestată, deoarece cerea insistent bani sub pretextul că prezice viitorul.

Astfel, a fost reclamată de mai mulți conducători auto. Femeia obișnuia să-i blesteme pe cei care refuzau să le ghicească în palmă, notează ilfriuli.it.

Ghicitoarea româncă nu s-a putut abține nici la momentul arestării. Ea le-a spus carabinierilor că le poate spune tot ce îi așteaptă în viitor, doar dacă îi arată palma, scrie sursa citată.

Cu toate acestea, oamenii legii nu s-au lăsat impresionați nici de puterile ei de prezicere, nici de blesteme. Au pus în aplicare ordinul de expulzare  emis de Parchetul din Frosione. Femeia nu mai are voie să meargă în această localitate, deoarece are un comportament ostil, hărțuiește, amenință, cerșește, au explicat autoritățile italiene.

Astfel, va executa 11 luni de închisoare pentru nerespectarea interdicției de a părăsi localitatea Frosione.

O „ghicitoare” româncă a ajuns spaima șoferilor din Italia. Au curs blestemele asupra lor 

 

Tot mai mulți români din Italia  primesc ordine de expulzare, deoarece nu au un comportament adecvat, spun carabinierii. În urmă cu câteva zile, un alt român a fost expulzat din Castano, deoarece a comis mai multe tâlhării. 

„Ordinul de expulzare a fost executat. Aceasta este o operațiune importantă pentru poliția noastră locală care poate executa  un ordin de expulzare împotriva unui cetățean al României. Cetățeanul român a fost dus la Poliția din Milano, pentru audieri și va fi dus în țara de origine”, a declarat primarul orașului Castano, Giuseppe Pigniatiello, citat de Il Giorno.

Procedura de expulzare se aplică străinilor care comit infracțiuni pe teritoriul unui stat. De asemenea, judecătorii pot aproba expulzarea chiar și dacă au indicii că se pregătesc să comită fapte penale.

În toată lumea se înregistrează cazuri de înșelăciune comise de pretinse prezicătoare. Recent, un bărbat din SUA a dat în judecată o ghicitoare pentru că i-a plătit 5000 de dolari și „ritualul de dragoste” nu a avut efect. 

În România, prezicerea viitorului este încadrată la activități comerciale, pentru care este necesară autorizarea la Registrul Comerțului. Orice activitate de acest gen este supusă regulilor contabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel