O femeie din Mehedinți și-a ucis copiii și i-a îngropat în curtea casei: "Am greșit, nu mi-am dat seama"

Narcis Popa |
Data publicării:

O femeie din Mehedinți și-a ucis pe rând bebelușii și i-a îngropat în curtea casei. Anchetatorii le-au găsit trupurile îngropate. 

 

Femeia de 35 de ani din Mehedinți ar fi făcut așa cu ultimii doi bebeluși pe care i-a născut. Pentru femeie devenise deja o obișnuință să scape astfel de bebelușii care proveneau din sarcini nedorite. Numai că aceasta a fost dată de gol chiar de fata ei în vârstă de 16 ani. 

"Cu privire la unul dintre cadavre, întrucât s-a efectuat o expertiză medico-legală în cauză, fiind identificate urme din bebelușul respectiv, s-a stabilit că a fost născut viu, în sensul că a avut o viață intrauterină de 38 – 39 de săptămâni, ceea ce înseamnă că cel puțin cu privire la una dintre fapte se conturează săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Cu privire la cel de-al doilea cadavru pe care l-am găsit s-a dispus o expertiză antropologică și a fost trimis în vederea expertizării," a precizat Lavina Șișman, purtător de cuvânt PT Mehedinți.

Fata cea mare nu mai suportat să-și vadă frații cei mici uciși pe rând

 

Suspecta se află acum în arest la domiciliu, dar procurorii vor arestarea preventivă, astfel că au contestat decizia instanței:

”Am greșit, nu mi-am dat seama atunci, pe moment. Cu ambii copii s-a întâmplat același lucru," a spus femeia. 

Ucigașa a fost dată de gol de fata cea mare a  femeii care începuse să se teamă foarte tare de aceasta. Prima crimă la care a asistat a fost în 2019, iar atunci nu a spus nimic. Ultimul bebeluș îngropat în curte a speriat-o și mai tare pe fată și după câteva luni de tăcere, deși trecuse câteva luni, a decis să sune la 112 și să spună tot ce știa. Așa au ajuns anchetatorii în curtea femeii, acolo unde a descoperit rămășițele copiilor.

Femeia va răspunde acum acuzațiilor de omor calificat, iar pedeapsa pe care o riscă este de 20 de ani de închisoare. 

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel