O echipă de jurnaliști CNN, surprinsă de un atac furibund de artilerie al armatei ruse - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O echipă de jurnaliști de la CNN care pregăteau un reportaj lângă Nikolaev a fost surprinsă de focturile de artilerie trase de militarii ruși. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și au putu să fugă la timp.

O echipă de jurnaliști de la CNN a fost surprinsă de atacul armatei ruse chiar în timp ce pregătea un reportaj de pe front Jurnaliștii erau gata de filmări când a început atacul asupra zonei unde se aflau, unde în apropiere de Nikolaev. Din fericire nimeni nu a fost rănit, scrie Antena 3. 

"În aceste spații deschise uriașe rușii par departe... Nu sunt", povestea jurnalistul CNN în momentul în care au început bombardamentele. 

”Jos, John! Jos! Filmează în continuare! Vezi acolo? Îmbrățișam pământul!”, a continuat el. 

”În regulă, am avut două runde de atacuri care răspund la artileria îndreptată în direcțiile rusești. Nimeni nu a fost rănit!. Ofițerul îi spune traducătorului, Valeria Dubrovska, că trebuie să plecăm. Acum! Sperăm să fim în siguranță! Sper că mașina este în regulă. Suntem gata? Da, să mergem!”, au spus jurnaliștii fugind spre mașină, unde și-au dat seama că aceasta fusese lovită.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel