O copie a dosarului Tel Drum - Dragnea, trimisă Secției de investigare a infracțiunilor din justiție

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O copie a dosarului Tel Drum, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este urmărit penal, a fost trimisă, astăzi, de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) către Secţia de investigare a infracțiunilor din justiție.

„Au fost solicitări de trimitere a dosarului apreciindu-se că dumnealor sunt competenți, procurorul de caz ca și procurorul șef Secție au apreciat că în această situație competența de a efectua urmărirea penală revine DNA, motiv pentru care au sesizat procurorul general cu soluționarea acestui conflict pozitiv de competență. Firește, pentru că era și o solicitare de a fi mijloc de probă într-un dosar de-al dumnealor, noi le-am trimis în copie și dosarul Secției”, a declarat procurorul șef interimar DNA Călin Nistor, la bilanțul instituției.

Citește și ULTIMATUM. Adina Florea CERE pentru a PATRA oară de la DNA dosarul Tel Drum, în care este CERCETAT Dragnea

Procurorii DNA aveau termen până vineri pentru a transmite acaestă copie, potrivit ordonanței de ridicare înscrisuri trimise de Adina Florea, procurorul-șef adjunct al Secţiei de investigare a infracțiunilor din justiție.

Secția de anchetare a magistraților a transmis către DNA patru cereri de preluare a dosarului Tel Drum, motivând că în această cauză sunt vizați și magistrați.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel