O companie aeriană, ironii la adresa prințului Harry pentru o afirmație făcută în „Spare”: „Vă prezentăm #SussexClass, din câte se pare disponibilă în curând”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Compania aeriană Air New Zealand a postat pe rețelele sociale Twitter și Facebook un mesaj ironic la adresa prințului Harry, care a susţinut în volumul său de memorii „Spare” că soţia lui, Meghan Markle, ar fi rezervat în 2018 un zbor pe care compania neozeelandeză nu l-a operat de fapt niciodată.

În cartea sa, prinţul Harry povesteşte că Meghan a rezervat un zbor din Mexic în Anglia pentru tatăl ei, Thomas Markle, în anul 2018. „I-am spus: 'părăseşte Mexicul acum: un nou nivel de hărţuire este pe cale să se abată asupra ta, aşa că vino în Marea Britanie. Acum'”, a scris prinţul în volumul său de memorii, publicat marţi, potrivit Digi24. „Air New Zealand, clasa întâi, rezervat şi plătit de Meg”, a detaliat el.

Compania aeriană a reacţionat, explicând că nu operează zboruri între cele două ţări şi că serviciile sale premium se numesc „Business Premier”, nu „clasa întâi”.

„Vă prezentăm #SussexClass, din câte se pare disponibilă în curând”, l-a ironizat Air New Zealand pe prinţul Harry pe conturile companiei de Facebook şi Twitter, făcând referire la titlurile de nobleţe ale cuplului princiar.

 

Autobiografia prințului Harry a devenit rapid un bestseller

 

Cartea „Spare”, autobiografia prințului Harry a devenit rapid un bestseller. Prețul este aproximativ același în toate țările.  

Cartea este disponibilă în 16 limbi și toate versiunile traduse trebuiau să apară în același timp. Dar, în Spania, cartea a fost pusă în vânzare accidental cu o săptămână mai devreme. Agențiile de știri au început să dea detalii importante din "Spare" înainte de lansarea acesteia. Retailerul de cărți WHSmith a declarat că a răspuns cererii mari pentru carte prin extinderea orelor de deschidere la 10 magazine din Marea Britanie - inclusiv pe aeroporturile Heathrow și Gatwick și gările Victoria și Euston - după miezul nopții. Cartea poate fi achiziționată în România la un preț de 90 de lei și pe Amazon la un cost de 23,75 euro. 

Iubitorii de cărți care preferă varianta audio vor fi întâmpinați cu o notă personală: prințul însuși își va spune povestea. Pe Twitter, versiunea audio a fost bine primită. Unii îi apreciază vocea și accentul. 

Ducele de Sussex a spus că încasările din vânzarea cărții vor fi donate unor organizații caritabile britanice. Cartea este împărțită în trei părți: „Din adâncurile nopții care mă învăluie”, „Sângeros, dar nestăpânit” și „Capitanul sufletului meu”. Scriitorul-fantomă este câștigătorul premiului Pulitzer, JR Moehringer. Dedicația este pentru întreaga familie pe care fostul prinț a declarat că vrea să o protejeze și prin aceste memorii. „Pentru Meg, Archie și Lili... și, bineînțeles, pentru mama mea.” Harry citează din William Faulkner: „Trecutul nu moare niciodată. Nici nu a trecut.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel