O cisternă în care ar fi 80 de oameni, căutată de autorități: Au sunat la poliție și au spus, în spaniolă, că rămân fără aer

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Zeci de oameni au sunat la Poliția americană și au spus, în spaniolă, că rămân fără aer, fiind blocați într-o cisternă.

Autoritățile din Texas, SUA, sunt în alertă și caută o cisternă albă după ce au primit mai multe apeluri telefonice în care li se cerea ajutorul și li se transmitea că zeci de oameni se află în interiorul camionului.

„Apelul este sfâșietor pentru că este evident că, alături de apelant, pe fundal se aud alte persoane aflate în cisternă și toți cer ajutor în spaniolă și spun că rămân fără aer”, a declarat Javier Salazar, șeriful comitatului Bexar, pentru postul local KABB. O persoană le-a spus dispecerilor 911 că se află aproximativ 80 de oameni în cisternă.

„Sunt convins că dacă traficanții văd pe cineva care se simte foarte rău în urma condițiilor la care a fost expus sau chiar un om mort, nu vor face ce este corect. O să arunce corpul sau poate vor abandona omul la un spital, însă cu siguranță nu vor face ce este corect”, a mai spus șeriful Salazar, informează CNN, titrează Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel