O bandă de tineri, din care face parte și un puști român, a speriat orașul Salzburg: "O muncă enormă pentru poliție, procurori și instanță"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: Benedict Grabner, Krone KREATIV
Sursa foto: Benedict Grabner, Krone KREATIV

Scene dezolante la Tribunalul Provincial din Salzburg, joi după-amiază: Puști agresivi strigă și se agită pe coridor în timpul unui proces împotriva unei bande de tineri. În jurul orei 15.00, poliția a fost nevoită să intervină și să aresteze doi dintre scandalagii. Între ei și un adolescent român.

12 jafuri, 13 agresiuni și zece furturi ar fi fost comise de o bandă compusă din opt tineri. Adolescescenții au vârste cuprinse între 14 și 17 ani. Printre ei sunt trei austrieci, doi afgani, un sirian, un albanez și un român.

La începutul procesului de marți, procurorul a vorbit doar despre "vârful aisbergului".

O bandă de tineri, din care face parte și un puști român, a speriat orașul Salzburg

 

Numeroasele infracțiuni comise în diferite zone au provocat "o muncă enormă pentru poliție, procuratură și instanță". Acest lucru poate fi observat și în sala de judecată: Mai mulți polițiști în echipament de protecție au urmărit dezbaterile de pe băncile vizitatorilor - de asemenea, pentru a-i împiedica pe prietenii chicotind ai inculpaților să facă fotografii.

Potrivit judecătorului, ultima dată când au apărut astfel de imagini de la proces a fost pe rețelele de socializare. Lipsa de respect

"O muncă enormă pentru poliție, procurori și instanță"

 


Joi, însă, două dintre persoanele implicate în această bandă au făculte alte gesturi pe care autoritățile le-a calificat drept „ultima picătură care a umplut paharul“. În jurul orei 15.00, un inculpat în vârstă de 15 ani și un martor de 16 ani s-au comportat atât de agresiv în timp ce așteptau intrarea în sala de judecată, încât poliția a fost nevoită să intervină. Prietenii și cunoscuții din jur ai tinerilor, care -au prezentat la aproces ca și cum ar fi fost un spectacol de circ, nu s-au comportat nici ei într-un mod prezentabil față de ofițeri.

Pentru că nu și-au încetat comportamentul deviant, în ciuda faptului că li s-a ordonat să plece și au fost avertizați, băieții au fost arestați. La scurt timp după aceea, aceștia au fost eliberați din custodia poliției. Ei au fost acuzați de comportament agresiv și de deranjarea liniștii și a ordinii publice.

 

----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următoarele link-uri:

https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel