O americancă, EXPULZATĂ din România pentru că a stat prea mult în țară

Narcis Popa |
Data publicării:

Poliţiştii de imigrări din Argeş au depistat o tânără din Statele Unite ale Americii care nu a părăsit ţara la expirarea perioadei legale de şedere, ea fiind obligată, prin decizie de returnare, să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Serviciul pentru Imigrări Argeş, femeia, în vârstă de 29 de ani, intrase legal în România.

"În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta a intrat legal în România în baza convenţiilor internaţionale prin care se desfiinţează unilateral regimul de vize şi nu a părăsit teritoriul ţării noastre în termen de maximum 90 zile. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acesteia o decizie de returnare de pe teritoriului României prin care este obligată să părăsească ţara în 15 zile şi a fost aplicată sancţiune contravenţională în valoare de 600 de lei", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, femeia a fost depistată în timpul unei acţiuni de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, desfăşurată pe 4 aprilie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel