ALERTĂ! Numere de telefon ale polițiștilor și interlopilor GĂSITE în telefonul lui Dincă (surse)

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Mai multe numere de telefon ale unor polițiști și interlopi din Caracal s-ar afla în telefonul lui Gheorghe Dincă, potrivit unor surse din interiorul anchetei. 

Scenariul potrivit căruia Gheorghe Dincă ar face dintr-o rețea de trafic de carne vie prinde contur. Potrivit unor informații obținute pe surse de jurnaliștii România TV, în unul din telefoanele criminalului au fost găsite mai multe numere de telefon care aparțin unor polițiști din Caracal, dar și numere de telefon ale unor interlopi din zonă.

Această informație nu fost confirmată de șeful DIICOT Felix Bănilă în cadrul conferinței de presă susținută miercuri, 31 iulie.

Întrebat despre acest aspect, Bănilă a precizat că nu poate oferi presei o asemenea informație, însă, mai important de atât, șeful DIICOT NU a infirmat această informație.

Gheorghe Dincă a fost adus miercuri, la prânz, la Spitalul Penitenciarului Jilava, unde va fi supus unei expertize psihiatrice. Bărbatul va primi și îngrijiri medicale, el acuzând că a fost bătut de poliţişti în momentul percheziţiilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel