Numere de înmatriculare Italia. Salvini exultă după necazul românilor

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Matteo Salvini, ministru de Interne și vicepremier, se declară foarte bucuros de rezultatele Decretului care îi poartă numele și care a introdus o serie de modificări importante în Codul Rutier. 

"Datorită Decretului de siguranță, prostiile s-au terminat pentru cei care se cred deștepți!", este mesajul postat de Matteo Salvini pe contul său de Facebook. El a distribuit un articol din publicatia ilgiornale.it care vorbește despre numărul de amenzi acordate până acum posesorilor de autoturisme cu numere străine.

Reamintim că, potrivit modificărilor Codului Rutier, străinii care locuiesc în Italia pentru mai mult de 60 de zile nu vor putea călători cu un vehicul înmatriculat în altă ţară. Sunt excluse maşinile cumpărate în leasing, sau închiriate de la o firmă care se ocupă expres cu acest tip de serviciu şi care nu are sedii secundare în Italia. 

Nu sunt recunoscute procurile de împrumut făcute de persoanele fizice. Circulaţia cu un vehicul înmatriculat în străinătate după a 60-a zi de la dobândirea reședinței în Italia implică o amendă de 712 de euro și sechestrarea imediată a vehiculului. În cazul în care în următoarele 180 de zile, vehiculul nu este înmatriculat în Italia sau nu a fost scos din ţară, este prevăzută confiscarea.

(w670)

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel