Număr IMPRESIONANT de persoane care au tranzitat frontiera României în ultima săptămână

Andreea Cosma |
Data publicării:

Frontiera română a fost tranzitată, în ultima săptămână, de peste 722.000 de persoane, cei mai mulți fiind cei care au plecat din țară. Peste 200.000 de mijloace de transport au trecut prin vămi, potrivit Poliției de Frontieră.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Poliția de Frontieră, în ultima săptămână, prin punctele de trecere a frontierei au trecut 722.500 cetățeni români și străini, dintre care 343.000 pe sensul de intrare și 379.500 pe cel de ieşire din ţară.

De asemenea, aproximativ 207.400 mijloace de transport au trecut prin vămi, dintre care 98.200 pe sensul de intrare și aproximativ 109.200 pe sensul de ieșire din țară.

Poliția de Frontieră transmite că în prezent traficul prin punctele de frontieră se desfășoară în condiții normale fără a se înregistra aglomerări sau timpi de așteptare.

„Menţionăm că este folosită la maxim capacitatea permisă de infrastructura punctelor de trecere a frontierei, în limita configuraţiei acestora, sens în care continuăm să recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise în regim internaţional în vederea evitării suprasolicitării doar a unora dintre acestea”, arată sursa citată.

La granița cu Ungaria, în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 08.00-18.00, ora României, sunt deschise 10 puncte de trecere a frontierei.

Informaţii privind timpul de așteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, aplicaţie on-line care prezintă o valoare medie a timpului de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel