Nu este o glumă. Locomotiva acceleratului Piatra Neamţ - Bucureşti a plecat fără tren

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
tren_fara_locomotiva
tren_fara_locomotiva

Un incident produs în gara din Piatra-Neamţ sâmbătă, 22 august 2020, i-a revoltat pe oamenii care urmau să călătorească spre Bucureşti. Plecarea a fost întârziată de un alt tren care a rămas blocat pe şine.

 

Locomotiva garniturii care urma sa plece spre Capitala la 9.10 a fost trimisă să aducă vagoanele rămase blocate pe traseu între Piatra-Neamţ şi Roznov, iar călătorii nu ar fi fost anunţaţi despre întârziere.

"Da, s-a întâmplat în această dimineaţă în Piatra-Neamţ ş chiar dacă pare o gluma, vă asiguram ca nu este. Călătorii care intenţionau să plece la Bucureşti, "înarmaţi" cu biletele aferente la purtător, au urcat in tren. Toate bune şi frumoase până aici.
Au trecut 10 minute, 15 minute, 20 minute doar ca trenul nu mai pleca. Câţiva oameni au coborât din vagoane pentru a vedea ce se întâmplă moment în care au constatat ca locomotiva a "făcut picioare", de una singură. Nimeni nu i-a anunţat nimic, iar ei au rămas cu ochii-n soare, la propriu", scrie ziarpiatraneamt.ro.  Locomotiva ar fi plecat să tracteze un tren blocat pe şine între Piatra-Neamt şi Roznov.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel