Norvegia-România, rezultat final. Meci DRAMATIC la Oslo

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Norvegia-România rezultat final. Claudiu Keseru salvează România de la înfrângere, cu un gol în ultimele minute. 

Naţionalele de fotbal ale României şi Norvegiei au terminat la egalitate, 2-2 (0-0), vineri seara, pe Stadionul Ullevaal din Oslo, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020, după un gol marcat in extremis de tricolori.

În prima repriză, norvegienii au avut marile ocazii, însă Ciprian Tătărușanu a intervenit excelent în fața lui Joshua King și Tarik Elyounoussi. După primele 45 de minute, scorul a fost egal, 0-0.

În minutul 56, norvegienii au deschis scorul prin Elyounoussi. Faza a plecat de la o greșeală a lui Paul Anton, care a dat mingea adversarilor după o intervenție greșită. Odegaard a făcut 2-0 în minutul 70 după un contraatac, iar partida părea să se îndrepte către o victorie a naționalei lui Lagerback.

Keșeru a adus înapoi speranțele tricolorilor prin golul din minutul 77, venit în urma unui corner, și tot atacantul lui Ludogoreț a punctat în minutul 90+2, aducând astfel un punct României.

S-a terminat 2-2, iar România a rămas pe locul 3 în grupa F de calificare la EURO 2020, cu patru puncte. Prima este Spania, cu nouă puncte, urmată de Suedia, cu șapte. Următorul joc al tricolorilor va avea loc pe 10 iunie, pe terenul Maltei

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel