Ninsori în Germania, haos pe străzi: Poliția anunță numeroase accidente în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Gheaţa şi ninsorile din unele zone din sudul Germaniei au condus la numeroase accidente rutiere în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, a anunţat poliţia germană, precizând însă că un număr redus de persoane au fost rănite, relatează dpa. 

Camioane au derapat pe şoselele, blocând unele drumuri, iar autoturisme au fost avariate din cauza drumurilor îngheţate, conform rapoartelor poliţiei publicate sâmbătă dimineaţa, menţionând că au fost înregistrate doar câteva cazuri de persoane care au suferit răni uşoare în urma accidentelor de circulaţie.

În Bavaria, au avut loc nouă accidente pe o şosea către Munchen vineri seara, soldate cu şase persoane rănite uşor.

Poliţia din Bavaria Superioară şi Inferioară şi Swabia a raportat aproape 100 accidente legate de vreme de vineri seara.

Accidente de circulaţie au fost înregistrate şi în unele zone din landurile Hesse, Renania-Palatinat şi Saarland. Poliţia din Worms a raportat nouă accidente rutiere din cauza zăpezii.

În sudul Hesse, patru persoane au suferit răni uşoare. Poliţia din Darmstadt a raportat 20 de accidente, cele mai multe cauzate de vehicule care au derapat pe drumurile îngheţate.

Saarland a înregistrat peste 90 de accidente de vineri după-amiază, opt persoane suferind răni uşoare.

Doi șoferi români de camion, blocați în cabină, după ce au ajuns cu mastodontul în șanț

 

Traficul pe autostrăzile din Franconia Superioară, Germania, a fost afectat serios din cauza primei zăpezi a sezonului. Un camion condus de un șofer român s-a răsturnat într-un șanț.

Incidentul a avut loc în jurul orei 8, pe drumul alunecos de zăpadă dintre intersecțiile Hof/West și Münchberg/Nord, când camionul a derapat și a intrat în coliziune cu parapetul central de protecție.

Camionul, care transporta 16 tone de piese de plastic, s-a oprit peste parapetul de protecție, blocând benzile din stânga și din mijloc ale autostrăzii A9.

Șoferii au fost salvați din cabina camionului cu răni ușoare și au primit îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel