Nicuşor Dan: Firea vinde Bucureştiul la bucată

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Nicușor Dan atrage atenționează asupra faptului că în ședința Consiliului General de miercuri ar putea să se voteze o decizie foarte importantă pentru București.

Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei ar intenționa să desfiinţeze depoul din Piaţa Victoriei şi să mute tramvaiele la depoul Titan. Postarea se numește "Firea vinde Bucureştiul la bucată".

Astfel, terenul de 35.000 mp va ajunge la Societatea de Transport București printr-o majorare de capital.

"Consiliul General poate decide mâine în ședință transferul depoului Victoria (în spatele Guvernului) din domeniu public în domeniu privat, trecerea în patrimoniul STB cu posibilitatea de vânzare.
Cea mai mare resursă a unei primării este terenul. O analiză poate să decidă că funcțiunea de depou nu mai este potrivită. În acel caz însă, trebuie să ne gândim la funcțiuni publice în Piața Victoriei, nu la alte complexe de blocuri. De exemplu, Guvernul vrea să construiască în parcul de lângă Muzeul Antipa, ASE-ul vrea să construiască un bloc de 7 etaje lipit de Casa Nanu Muscel, Universitatea București a construit un rectorat urât și înghesuit în campusul din Panduri. Pentru astfel de funcțiuni este nevoie de terenuri în proprietatea publică",
a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel