Nicușor Dan: Mi-ar fi plăcut ca lupta asta să o duc mai mult în Legislativ

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Nicușor Dan a spune că din 2009 și până în prezent a câștigat peste 160 de procese pe urbanism și, situația Capitalei, din punct de vedere urbanistic, nu mai e la fel de dezastruoasă ca în anii 2007-2008.

 

”Din 2009 până acum, am câștigat peste 160 de procese mai ales pe urbanism, clădiri ilegale pe spații verzi, etaje în plus care fac umbră și nu mai poate vecinul să stea în curte, blocuri care ar sufoca circulația, lucruri de felul acesta. 

Există o opinie că aș fi reclamagiu, pe de altă parte sunt un om care a creat niște lucruri. Nu poți spune despre mine că mă ocup să pun piedică la alții. Am creat o școală, nu singur, dar e o instituție de învățământ foarte respectabilă, și am creat un partid. 

În 2007-2008, când Bucureștiul era într-o situație dezastruoasă din punct de vedere urbanistic, toată lumea o spunea, am pornit într-o luptă. Mi-ar fi plăcut ca lupta asta să o duc mai mult în Legislativ, lucrurile să se rezolve de Poliția Locală, Inspectoratul de stat în construcții, de prefect și noi doar să facem mese rotunde și discuții. N-a fost să fie, că legea nu se respectă în construcție.Acum stăm mai bine față de atunci. Nu se construiește bine în București, dar nici nu mai suntem în halul din 2007-2008. Dacă mergi într-o primărie din București, o să vezi că e o frică de Salvați Bucureștiul și de Nicușor Dan. Asta e contribuția mea la dezvoltarea Bucureștiului”, a declarat Nicușor Dan, pentru B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel