Negoiţă RUPE TĂCEREA cu dezvăluiri BOMBĂ din PSD, legate de IUBITA lui Liviu Dragnea

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
captura video Digi24
captura video Digi24

Robert Negoiţă a făcut declaraţii inedite, dezvăluind lucruri din interiorul PSD, din timpul în care Liviu Dragnea era la conducere. Primarul Sectorului 3, recent exclus din PSD pentru o perioadă de şase luni, a vorbit despre nişte zvonrui care vehiculau prin partid, privind "grupul de la Scroviştea", unde se luau decizii. Printre aceştia şi iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase.

Întrebat de moderatorii emisiunii "În faţa ta" dacă este exclus sau suspendat, Robert Negoiţă nu a fost sigur de răspuns.

"Nu mi s-a comunicat nimic, am aflat şi eu din presă. Ce este foarte neonorant, ca să nu zic altfel, cum să iei măsuri cu un membru de partid, fără să fiu anunţat că se ia în discuţie cazul meu, într-o întâlnire informală, adică în timp ce unii serveau ciorbă, sărmăluţe, un coleg a propus sancţionarea mea pentru a-mi lua locul. Deja nu mai există nimic, nici măcar să salvezi nişte aparenţe.

Există întâlniri informale în care te întâlneşti cu nişte buni colegi, în care poţi să serveşti o ciorbă, un vin, nu e problemă. Dar în cadrul acestor întâlniri nu iei decizii. 

Toată perioada Liviu Dragnea a fost aşa. Eu am fost invitat la câteva astfel de întâlniri. Le-am considerat total neprincipiale şi nu am mai participat. Eu sunt poziţionat în opoziţie cu Liviu Dragnea la câteva luni după ce a ajuns preşedinte de partid pentru că am văzut stilul de a conduce  pe care l-am considerat incorect", a spus Robert Negoiţă, la Digi 24.

Edilul a fost întrebat dacă a participat la aşa-numitul "grup de la Scroviştea", menţionat în trecut şi de Gabriela Firea ca fiind un grup restrâns de lideri PSD, care luau decizii departe de ochii lumii, chiar şi departe de alţi membrii de partid. Negoiţă a spus că au ajuns la urechile sale zvonuri precum că iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, lua decizii în cadrul acestor întâlniri restrânse.

"Nu am niciodată invitat la grupul de la Scroviştea. Am auzit că se întâlneau acolo şi că organizau ce trebuie să se întâmple în şedinţele oficiale, cele statutare. Veneau şi din afara partidului. Iubita domnului Dragneanu ştiu să fi fost în condcerea partidului dar am înţeles că era permanent acolo, ba chiar lua decizii, dădea dispoziţii. Am auzit, repet. Eu nu am fost niciodată acolo, nu am fost invitat", a declarat Robert Negoiţă, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel