Năstase, despre protestatarii din faţa Ateneului: Plecaseră de sub podoabele calului lui Carol I

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 Adrian Năstase ironizează pe blog protestul desfășurat simultan cu ceremonia care a avut loc joi seară la Ateneu pentru preluarea Preşedinţiei române a Consiliului UE. „Noi vrem în UE, PSD vrea în Rusia”

„Când s-a terminat ceremonia, afară ningea. Cei câteva zeci de protestatari plecaseră de sub podoabele calului lui Carol I. Cred că nimeni nu a înţeles mesajul lor proiectat pe Palatul Regal, «Noi vrem în UE, PSD vrea în Rusia». Poate că frigul generează unele dereglări de judecată. Din câte ştiu, suntem în UE. În Rusia nu avem cum să intrăm, chiar dacă am vrea. Formula lui Antonescu a fost conjuncturală. S-ar putea însă că Dacian Ciolos, care i-a vizitat, să le fi spus că PSD a fost determinant în ceea ce priveşte aderarea la UE, iar cei care vor să între şi chiar intră în Rusia sunt unii membri mai puternici ai UE, cu mari interese economice acolo”, a scris Adrian Năstase.

Joi seara la protestul pro-Europa s-au numărat filosoful Mihai Şora, pianistul Dan Grigore, scriitorul Nicolae Prelipceanu, istoricul Andrei Oişteanu, regizorul Stere Gulea şi actriţa Oana Pellea, actorul Marius Manole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel