Mutare de ULTIMĂ ORĂ în dosarul Sorinei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dosarul Sorinei, fetiţa de la Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA, va fi strămutat la Tribunalul Olt, potrivit deciziei de marţi a magistraţilor Curţii de Apel Craiova, anunță Mediafax. Magistraţii olteni decid dacă fata poate sau nu să plece în SUA.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au decis ca dosarul Sorinei să fie strămutat la Slatina, în judeţul Olt, la Tribunal, în urma solicitării familia Săcărin.

„S-a admis cererea de strămutare a dosarului de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin la Tribunalul Olt. Minuta este mai amplă, au fost desfiinţate şi actele întocmite de Judecătoria Drobeta Turnu Severin ca urmare a admiterii cererii de strămutare. Dosarul va fi trimis la Tribunalul Olt, se va înregistrat şi se va da un termen de judecare. Conform minute se dispune refacerea tuturor actelor îndeplinite de instanţă înainte de strămutare", a declarat, pentru MEDIAFAX,Ionel Grigorie, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Craiova.

În urmă cu o săptămână, părinţii adoptivi ai fetiţei de 8 ani din Baia de Aramă i-au cerut procurorului general Bogdan Licu strămutarea judecării ordonanţei preşedinţiale de la Mehedinţi departe de zona Craiova, de teamă că vor fi linşaţi şi pentru a evita un „scandal monstruos la Tribunalul Mehedinţi".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel