Mucegaiul va dispărea rapid: un remediu simplu care ajută toate gospodinele

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Mucegaiul va dispărea, un remediu simplu care ajută toate gospodinele. Sursa foto - freepik.com
Mucegaiul va dispărea, un remediu simplu care ajută toate gospodinele. Sursa foto - freepik.com

Multe persoane se confruntă cu problema mucegaiului. Desigur, mucegaiul strică aspectul suprafețelor și afectează sănătatea umană.

Puteți scăpa de mucegai recurgând la un singur mijloc eficient. Unul dintre mijloacele ieftine, dar eficiente care ajută la îndepărtarea mucegaiului este uleiul de arbore de ceai. 

Acest ulei este capabil să elimine sporii de mucegai, redând camerei curățenia. Acest ulei este inofensiv pentru corpul uman. În plus, nu dăunează nici animalelor de companie.

Uleiul de arbore de ceai se distinge prin eficacitatea sa. Dacă tratați zona afectată de mucegai, bacteriile dăunătoare, inclusiv mucegaiul roz, vor dispărea. Arborele de ceai nu permite bacteriilor să se înmulțească, dar dacă petele sunt persistente, este mai bine să apelați la produse de curățare.

 

Cm să elimini mirosul neplăcut de mucegai din casă cu remedii populare?

 

De multe ori oamenii se întreabă cum să îndepărteze mirosul din apartament, după o bunica sau o perioadă lungă de absență de acasă. Și oricât de mult ai vrea să găsești o „baghetă magică, nu te poți descurca simplu. Va trebui să cauți cu insistență cauza mirosului și să selectezi metodele de rezolvare, în funcție de problema găsită. 

Dacă se dovedește că problema este legată de umiditatea ridicată a încăperii, îți vin în ajutor dezumidificatoarele. 

Nu uita să faci curățenie. Spală toate suprafețele din casă, inclusiv covoarele și draperiile. Oțetul și bicarbonatul de sodiu ajută la neutralizarea mirosurilor.

Gândește-te la curățarea cu abur a covoarelor și a tapițeriei mobilierului, care, de-a lungul timpului, pot aduna o mare varietate de mirosuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel