Motociclist belgian, RUPT în bătaie de ciobanii din Bistrița după ce s-a dus să le ceară scuze (VIDEO)

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

O întâmplare șocantă a avut loc în județul Bistrița. Un motociclist belgian a fost snopit în bătaie de mai mulți ciobani. Omul s-a dus la ei să le ceară scuze iar aceștia au sărit să îl bată. 

Belgianul, împreună cu doi localnici voiau să viziteze împrejurimile, mai exact vecinătatea lacului Colibița, pe motoare. Doi cai aflați în apropiere s-au speriat de sunetul provocat de motoare și au răsturnat căruța de care erau legați.

Din respect și bun simț, după ce a văzut ce s-a întâmplat, belgianul a oprit motorul, s-a dat jos și a mers la grupul de ciobani care se aflau în apropierea căruței. A vrut să le ceară scuze pentru cele întâmplate și, eventual, să le plătească eventualele daune. 

Nu a fost o idee inspirată pentru că imediat ce s-a apropiat de ciobani, belgianul a fost atacat și bătut crunt cu bâte. Din cauza rănilor, omul a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Până în acest moment, belgianul nu a depus plângere la poliție împotriva atacatorilor săi. Prietenii săi români nu vor ca fapta să rămână nepedepsită, potrivit bistriteanul.ro.

Belgianul s-a îndrăgostit de țara noastră și locuiește de mai mulți ani la Baia Mare. Rămâne de văzut ce o să facă bărbatul după trauma prin care a trecut. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel