Motoare de barcă date în urmărire în Suedia, găsite de poliţiştii de frontieră la Mahmudia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
politia_frontiera_barca
politia_frontiera_barca

Două motoare de barcă căutate de autorităţile judiciare din Suedia au fost găsite de poliţiştii de frontieră în Delta Dunării, la două persoane din Mahmudia, în urma unei acţiuni desfăşurate cu scopul prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere, au informat, miercuri, reprezentanţii Gărzii de Coastă. 

Cele două motoare de barcă, în valoare de 50.000 de lei, erau semnalate ca fiind căutate în vederea confiscării de către autorităţile suedeze.

'În data de 18.10.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina şi specialişti din cadrul Agenţiei FRONTEX, au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere. Astfel, pe raza localităţii Mahmudia, poliţiştii de frontieră au identificat, în posesia a doi cetăţeni români, două motoare de barcă de 150 CP, în valoare totală de 50.000 lei, bunuri semnalate în bazele de date ca fiind căutate pentru confiscare de către autorităţile din Suedia', se arată în informarea transmisă de Garda de Coastă.

Conform sursei citate, persoanele în cauză au precizat că nu aveau cunoştinţă despre situaţia juridică a bunurilor şi despre faptul că sunt căutate de către autorităţile din Suedia. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar motoarele de barcă au fost confiscate, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel