MOTIVUL pentru care Oreste l-a ÎNSOȚIT pe Rareș Bogdan în Diaspora

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan și Oreste au pornit recent într-un turneu în Diaspora. Mulți s-au întrebat care este motivul pentru care Oreste l-a însoțit pe Rareș Bogdan, având în vedere cel din urmă își anunțase oficial intrarea în politică. 

Fostul realizator "Jocuri de Putere" a explicat totul și a precizat că amândoi au fost invitați în calitate de reprezentanți ai societății civile a presei, înainte de intrarea în viața politică. 

"I-am întrebat dacă mai vor să merg în noua calitate, de om intrat în politică. (...) Românii din Italia și, în general, din Diaspora au o căldură pe care cu greu o mai găsești. 99 la sută mi-au spus: faceți ceva, să îi dați jos pe ăștia. Ne fac de rușine, nu ne blocați aici unde suntem, pentru că le e frică de noua direcție pe care o ia PSD-ALDE spre Eurasia și ruperea relațiilor cu țările UE. 

Sunt deranjați de modalitatea în care sunt tratați de Ministerul Afacerilor de Externe, acum au din nou probleme cu deschiderea secțiilor de vot. Din nou, problema cu schimbarea buletinelor sau cu certificatele de căsătorie sau de divorț. Din nou au probleme cu actele copiilor. Îi scoate din minți pentru că nu e rezolvată și nu înțeleg de ce rămânem în continuare.", a declarat Rareș Bogdan la PSNews.ro. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel