Monica Macovei: Toader s-a înrolat definitiv în ARMATA PSD&ALDE de DISTRUGERE a justiției și a ȚĂRII

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Europarlamentarul Monica Macovei scrie"Toader a trădat justiția și s-a înrolat definitiv în armata PSD&ALDE de distrugere a justiției și a țării".

"Toader a trădat justiția și s-a înrolat definitiv în armata PSD&ALDE de distrugere a justiției și a țării.

Cele două fronturi pe care Toader duce războiul politic împotriva justiției independente au fost redeschise astăzi (1) prin anunțul că cere, din nou, președintelui Iohannis revocarea procurorului Augustin Lazăr și numirea la DNA a Adinei Florea, cea care a declarat public că nu a fost niciodată procuror independent, și (2) prin atacul deschis la președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Procurorul general, procurorul șef al DNA și președinta ÎCCJ au apărat și apără justiția, pe judecătorii și procurorii independenți și curajoși și de aceea Toader îi țintește.

Nu au trecut nici două luni de când Comisia Europeană, prin raportul MCV, a cerut guvernului PSD&ALDE să anuleze modificările la legile justiției și Codurile penale și să înceapă o nouă procedură de numire a unui procuror-șef al DNA, care să continue efectuarea de anchete profesioniste, independente și imparțiale.

Toader nu a îndeplinit niciuna din solicitările Comisiei Europene, ci dimpotrivă, face totul invers! Așa se slăbește și distruge o țară, așa grupul infracțional organizat aflat la putere face din România o țară tot mai mică, irelevantă, la marginea Europei.", scrie Monica Macovei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel