Moise Guran: Dragnea și PSD iși pregătesc PLECAREA. Totul e clar

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Dragnea PSD demisie plecare
Dragnea PSD demisie plecare

Jurnalistul Moise Guran spune că este clar că Dragnea și Guvernul PSD își pregătesc plecarea, neadoptarea bugetului fiind dovada clară a faptului că pur și simplu au ajuns la fundul sacului după măririle de pensii și salarii. 

Moise Guran spune că cel mai probabil moțiunea de cenzură va trece și el va dori să pozeze în salvatorul care a vrut să dea pensii și salarii, dar nu a fost lăsat. Totul după ce, bineînțeles, va aranja codurile penale. 

"Aici trebuie să vedeți explicația ezitărilor privind legea pensiilor, dar și a amânării (probabil pentru luna februarie) a adoptării unui buget pentru 2019. Ieri, 12 DECEMBRIE, premierul Dăncilă a declarat că se mai lucrează la el, nici măcar nu a intrat la prima citire în guvern, dar să mai fie și aprobat, dar să mai fie depus la parlament, dar să mai fie citit (are totuși sute de pagini) dezbătut și aprobat. Înțeleg că în CSAT sunt veșnicele certuri pentru bugetele serviciilor secrete. Mare greșeșală, domnule Iohannis! Vor folosi asta ca să dea vina pentru imposibilitatea închiderii bugetului pe Administrația Prezidențială când, în realitate, ei nu mai pot face un buget. Nici măcar unul cu minciuni, cum l-au tot făcut în fiecare an.

(...) Problema este că dacă Dragnea vrea să plece de la guvernare se va asigura de două lucruri: 1. Că își dă amnistia/dezincriminarea înainte să pice guvernul; 2. Că îl dau jos alții, în timp ce el se va fi luptat eroic să mărească pensiile românilor, dar vai! nu a fost lăsat, scrie Moise Guran pe moise.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel