Moise Guran: Acesta este PLANUL lui Dragnea. Se va întâmpla DUMINICĂ seara

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Moise Guran este de acord cu scenariul propus de jurnalista Ioana Ene Dogioiu, care spune că Liviu Dragnea își va anunța candidatura la alegerile prezidențiale duminică seara. 

Scenariile au început să prindă contur după ce Liviu Dragnea a anunțat că PSD și ALDE vor face public numele candidatului la prezidențiale, duminică seara, după închiderea urnelor, în condițiile în care șeful PSD va afla sentința judecătorilor chiar a doua zi, în dosarul care a fost judecat la ÎCCJ. Măsura este una disperată, pentru că anunțul se va baza pe un exit-poll și nu pe o numărătoare oficială.

Jurnalistul Moise Guran spune că cel mai probabil Dragnea va fi cel care va fi desemnat candidatul PSD-ALDE pentru alegerile prezidențiale.

"Cel mai plauzibil scenariu: Duminică seara, pe un exitpoll umflat, Dragnea își anunță candidatura la președinție. Rezultatele oficiale vor veni câteva ore mai târziu, dar odată anunțată candidatura asta va fi un pretext pentru a acuza peremist că s-au furat alegerile. Doar o prezență masivă la vot poate dejuca acest plan," este mesajul lui Moise Guran. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel