Moise Guran, COMENTARIU pe Facebook: "Se mai întâmplă ACCIDENTE, aşa cum a fost Iohannis în 2014"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Moise Guran a oferit un comentariu şocant la un sodaj distribuit pe pagina sa, în legătură cu cine ar fi cel mai potrivit candidat din partea USR la Primăria Capitalei. 

Sondajul conţinea două nume: Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii şi Nicuşor Dan, care a declarat recent că îşi doreşte sprijinul USR pentru a candida. Moise Guran a precizat apoi că "se mai întâmplă accidente, aşa cum a fost Iohannis in 2014".

"Acum, că ați votat masiv... cu tot respectul pentru opiniile exprimate aici, prima condiție pentru un candidat este să câștige alegerile. se mai intampla accidente, asa cum a fost Iohannis in 2014, sau cum sunt cam toți candidații la actualele alegeri prezidențiale, dar, pe bune, Nicușor Dan greu poate câștiga orice alegeri. Pur și simplu nu poate convinge, este un non-candidat. Ar fi avut o șansă, dat fiind contextul, la prezidențiale acum. Dar bătălia pentru București se anunță mult mai pasională și foarte diferită. Reafirm ce spuneam - este singurul pe care Firea îl poate bate, și asta nu pentru că n-ar fi pregătit. Pur și simplu nu poate comunica", se arată în comentariul jurnalistului.

(oar_w460) sursa foto

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel