Mobilizare exemplară. Comunitatea şoferilor români de TIR a strâns suma pentru înmormântarea lui Mihai: "Toţi banii ajung la mama sa"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Comunitatea şoferilor români de TIR a anunţat că au strâns aproximativ 6.000 de euro pentru familia lui Mihai, ucis cu sabia într-o parcare din Franţa. Banii vor merge către familia bărbatului pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare.

"Dragi colegi vreau să vă mulţumesc din suflet pentru mobilizare.

Familia lui Mihai la fel vă mulţumeşte pentru efortul vostru şi ca aţi găsit cu cale să îi sprijiniţi în această cumplită încercare.

A fost strânsă suma de 30.411.00 lei in contul surorii lui Mihai şi toţi vor ajunge la mama lui şi folosiţi pentru a-i face cele creştineşte şi înmormântarea", se arată în postarea de pe grupul de şoferi români de TIR.

În urmă cu două zile, aceştia s-au mobilizat pentru a strânge banii necesari pentru a ajuta familia lui Mihai, întrucât sora lui s-a împrumutat de la bancă pentru a putea organiza funeraliile, iar singura sursă de venit a mamei sale era chiar tânărul şofer.

Citeşte şi: Mobilizare impresionantă pentru Mihai. Şoferii de TIR îşi ajută colegul: "Poate de data asta nu mai tragem perdeluţa"

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că solicită informații în legătură cu șoferul român ucis cu o sabie într-o parcare din Franța. Totodată, ca urmare a demersurilor Ambasadei României la Paris cadavrul bărbatul va putea fi adus în țară.

Ministerul Afacerilor Externe a explicat prin intermediul unui comunicat de presă că „încă de la momentul notificării decesului cetățeanului român pe teritoriul Republicii Franceze, Ambasada României la Paris a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la circumstanțele producerii acestui incident”.

Și Ambasada României la Paris a avut discuții cu reprezentanții statului francez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel