Moarte misterioasă în Italia. O româncă de 30 de ani a fost găsită moartă pe plajă. "Nici un semn de violență"

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

Cadavrul unei tinere în vârstă de 30 de ani, de origine română, a fost găsit în această dimineață la Rimini, la ora 8.30, pe plaja din Torre Pedrera:

Românca este de statură mică, îmbrăcată în haine închise la culoare și care, potrivit ANSA, era chelneriță, era cazată la o reședință din zonă. Corpul ei era aproape de mal: la o primă examinare medico-legală nu au fost găsite semne de violență.

 

Misterul crimei din Rimini, cadavrul unei românce găsit în zăpadă pe plajă

 

Mister la Rimini, cadavrul unei femei găsit în zăpadă pe plajă: Se fac cercetări în curs de desfășurare Cadavrul unei femei a fost descoperit în zăpadă pe o plajă din Rimini. Anchete în desfășurare: la o primă analiză, cadavrul nu ar prezenta urme de violență. Editat de Ida Artiaco Fotografie de arhivă. Mister la Rimini, unde un cadavru a fost găsit în zăpadă pe plajă în această dimineață, conform Fanpage.

Trupul fără viață a fost descoperit de trecători în jurul orei 8.30, care au chemat imediat ajutoare. Cadavrul unei femei a fost găsit în această dimineață pe plaja din Torre Pedrera, în Rimini, o zonă situată la nord de capitala Romagna, conform La Repubblica.

 

Femeia era lipsită de anumite părți din corp 

 

Anchetatorii, căutând și în baza de date a persoanelor dispărute, au reușit să identifice victima. Este vorba despre o femeie de 36 de ani, de origine română, care dispăruse de câteva ore. Aceasta era cazată la o locuință din zonă. Potrivit anchetei desfășurate de Brigada Mobilă a Direcției de Poliție din Rimini, coordonată de procurorul adjunct Davide Ercolani, decesul ar fi putut avea loc în jurul orei 6 dimineața.

Mai mult, potrivit anchetelor medicului legist, moartea ar fi putut fi cauzată de înec, după care marea ar fi dus corpul la țărm. Suspiciunea anchetatorilor este că a fost un act voluntar, întrucât nu există semne evidente de violență, dar parchetul a decis să comande o autopsie.

Ofițerii ascultă în prezent câteva persoane din zonă și cercetează camerele de supraveghere ale hotelurilor care au vedere spre locul faptei.

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel