Miting PSD Iași. Bulai: PSD minte oamenii că merg în pelerinaj la Sf Parascheva

Narcis Popa |
Data publicării:

Deputatul USR Iulian Bulai spune că PSD minte oamenii din comunele din Neamț că merg la pelerinaj la Sfânta Parascheva și nu la mitingul de la Iași. 

"PSD umilește oamenii din instituțiile publice ducând-i cu forța la mitingul de la Iași. Consiliul Județean Neamț fură din banul public pentru a-l salva pe Dragnea.

Cazul Neamț: firma de transport local din Piatra Neamț - SC Troleibuzul SA aflată in subordinea CJ Neamt (condus de baronul PSD Ionel Arsene) anunță că mâine, mai multe autobuze intră de urgență într-o verificare tehnică.

Este un fals: surse din firmă (angajați și șoferi) au confirmat că mâine vor pleca la Iași 10 autobuze pentru miting (dintre care 4 sunt autobuze noi). Pe banii nemțenilor. Este o mare bătaie de joc la adresa nemțenilor și românilor. Banul public este în interesul cetățeanului, nu al partidului PSD.

Mai mult: instituțiile publice controlate de PSD au cota anume de persoane pe care trebuie să le aducă pentru miting. Anumiti agenții economici care au legatura cu statul au si ei cotă de participare. Tot ei suporta și cheltuielile aferente transportului și șederii la Iași.

În multe comune pesediste din Neamț, preoții anunță excursii gratis la Sf Parascheva. Sponsorizate de PSD.

O țară întreagă trebuie să știe că moldovenii de bună credință se opun abuzurilor de mai sus și că mâine la Iași vom apăra Moldova.

PS: mâine voi face o adresă la CJ pentru a întreba unde au fost reparate aceste autobuze și cât a costat," este mesajul lui Iulian Bulai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel