Mirosuri urâte în baie? Încearcă o metodă japoneză pentru un parfum persistent

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Mirosuri urâte în baie. Încearcă o metodă japoneză pentru un parfum persistent. Sursa foto: freepik.com
Mirosuri urâte în baie. Încearcă o metodă japoneză pentru un parfum persistent. Sursa foto: freepik.com

Chiar dacă mereu faci curățenie, în baie nu miroase întotdeauna așa cum ți-ai dori. Baia este cea mai umedă încăpere din casă și de multe ori, și datorită scurgerilor, mirosurile neplăcute se pot răspândi în toată casa.

Dacă te-ai săturat să te lupți cu mirosul neplăcut și nu știi cum, astăzi îți vom oferi soluția la această problemă frecventă. Umiditatea și substanțele organice sunt 2 factori care pot face ca baia să miroase urât. Chiar dacă baia este perfect curată și igienizată, aceasta nu miroase neapărat a proaspăt.

Mai mult, situația poate deveni și mai neplăcută dacă ai oaspeți care trebuie să meargă la baie. Odorizantele din supermarketuri sunt destul de scumpe și adesea nu au un parfum natural.

Ține viespile, albinele, țânțarii și furnicile departe de casă cu acest truc. Insectele vor fugi imediat

Ceea ce trebuie să știi este că în Japonia se folosește o metodă uimitoare care îți permite să parfumezi baia fără niciun cost. Suntem siguri că, după ce vei încerca această metodă, o vei folosi mereu.

Tot ce ai nevoie este o rolă de hârtie igienică. Dacă există un obiect care nu lipsește niciodată în baie, acesta este, fără îndoială, hârtia igienică. Acest instrument fundamental poate avea o funcție cu adevărat neașteptată.

Te-ai gândit vreodată că o simplă rolă de hârtie igienică s-ar putea transforma într-un odorizant ieftin?

Mirosul de mucegai din apartament va dispărea pentru totdeauna: cele mai eficiente sfaturi

Metoda pe care o folosesc japonezii pentru a parfuma baia este următoarea: pe o rolă de hârtie igienică se aplică câteva picături de ulei esențial. Uleiul trebuie aplicat pe rola de carton din interior.

După cum știți, uleiurile esențiale sunt compuși naturali de origine vegetală, obținuți din plante. Una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale acestora este că parfumul uleiurilor esențiale este deosebit de intens și de lungă durată.

Tocmai din acest motiv, câteva picături sunt cu adevărat suficiente pentru a avea o baie parfumată un timp îndelungat. 

Un alt truc, folosit de gospodinele din Japonia, combate cu brio mirosurile urâte. Ai încercat vreodată să aplici câteva picături în apa vasului de toaletă?

Cum se albește o toaletă îngălbenită? Acest truc îndepărtează depunerile de calcar și parfumează baia

Dacă nu ai făcut-o niciodată, încearcă acum. Când activezi scurgerea, baia va fi invadată de un miros foarte plăcut, proaspăt și curat.

Printre cele mai folosite și potrivite uleiuri esențiale pentru baie se numără lavanda, scorțișoara, lămâia și rozmarinul. În orice caz, nimic nu te împiedică să alegi uleiul esențial preferat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel