Miros de sânge în PSD. Scrisoare pentru Dragnea și Ștefănescu

Narcis Popa |
Data publicării:

Alexandru Oprea, fostul președinte al CJ Dâmbovița vrea să speculeze momentul înregistrărilor liderului PSD Dâmbovița Adrian Țuțuianu și îi scrie o scrisoare lui Liviu Dragnea și lui Codrin Ștefănescu prin care își cere scuze față de comportamentul lui Țuțuianu.  

Oprea a simțit "miros de sânge" și ar vrea după cum reiese din scrisoare, să-i ia locul lui Țuțuianu. 

„Către,   Preşedintele Partidului Social Democat, domnul LIVIU DRAGNEA, Secretarul General Adjunct, CODRIN ŞTEFĂNESCU, Membrii Comitetului Executiv National, Membrii Biroului Permanent National al PSD, Membrii Organizaţiei Dâmboviţa a Partidului Social Democrat   Mulţi dintre dumneavoatră mă cunoaşteţi, dar poate nu toţi. Pentru cei din urmă, dar şi pentru cei dintâi sunt membru al Partidului Social Democrat, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, consilier judeţean, cîndva unul dintre oamenii care i-au fost alături, la mare nevoie, lui Adrian Ţuţuianu, în activitatea politică şi care, se întâmplă, să îl cunoască îndeaproape.    

Acelaşi Adrian Ţuţuianu care, de ceva timp, dar mai ales, de câteva zile, a reuşit performanţa de a aduce organizaţia Dâmboviţa în faţa ecranelor la toate orele de audienţă, dar, din păcate, nu cu lucruri care să ne facă onoare. Dar nu asta este important. Important este ce se întâmplă cu Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD, organizaţie fără de care Adrian Ţuţuianu nu ar fi senatorul Adrian Ţuţuianu, fost ministru, actual vicepreşedinte al Senatului României. Cred că asta ar trebui să ne intereseze pe noi, toţi cei care facem parte din Partidul Social Democrat Dâmboviţa," se arată în prima parte a scrisorii semnată de Alexandru Oprea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel