Mircea DIACONU, AVERTISMENT pentru șefii ALDE și Pro România: „NU vor avea ce să caute ACOLO, eu voi fi un președinte...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Mircea Diaconu a declarat că după campania electorală pentru prezidențiale, nu vrea să aibă datorii la nimeni și că Victor Ponta sau Călin Popescu Tăriceanu nu vor avea ce să caute la Palatul Cotroceni să ceară favoruri.

Mircea Diaconu a spus, în contextul unui interviu acordat Europa FM, că el nu este candidatul lui Victor Ponta sau Călin Popescu Tăriceanu, ci că aceștia au decis să se alinieze și să îi susțină candidatura ca independent. „Eu am decis să nu apară nici o siglă de partid pe afișele de campanie. Mai mult le-am cerut să nu cheltuiască alți bani decât cei care sunt rambursabili, adică fonduri ce se decontează de către AEP. Nu vreau să am datorii la nimeni după această campanie”, a spus Mircea Diaconu la Europa FM.

Întrebat de moderatorul Tudor Mușat în cadrul emisiunii Piața Victoriei, de la Europa FM, Diaconu a afirmat că dacă va câștiga alegerile prezidențiale, Victor Ponta nu are ce căuta la Palatul Cotroceni, ca să ceară vreun favor! „Nu vor avea ce să caute acolo, eu voi fi un președinte care va respecta Constituția”.

Citește și: BEC îi dă lovitura DECISIVĂ lui Mircea DIACONU: Decizie de ultimă oră

Mircea Diaconu, candidatul comun susținut de ALDE și Pro România, apare în cel mai nou sondaj IMAS comandat de Europa FM drept candidatul care ar câștiga 16,6% din voturile românilor, dacă duminică ar fi organizate alegeri prezidențiale, adică al doilea în totul preferințelor, după Kalus Iohannis. 

„Dacă nu mă înșel, e vorba de un +/-3% marjă de eroare. Dacă ea se aplică – ori în sus, ori în jos – vă dați seama că e cu totul altceva (...) Eu zic în felul ăsta ca să nu mi-o iau în cap. Tendințele pot să însemne ceva în calculul real. În rest, cifrele se mișcă”, i-a spus Mircea Diaconu lui Tudor Mușat la Europa FM.

Citește și: Andrei Caramitru, SUPĂRAT foc! Mircea Diaconu și Theodor Paleologu - surpriza SONDAJELOR; Dan Barna - scădere DRAMATICĂ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel