Andrei Caramitru, SUPĂRAT foc! Mircea Diaconu și Theodor Paleologu - surpriza SONDAJELOR; Dan Barna - scădere DRAMATICĂ

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dan Barna, sub scorul Alianței USR-PLUS? Potrivit celui mai nou sondaj IMAS, el ar avea mai puțin de 15% din voturile electoratului, dacă duminică ar fi organizate alegerile prezidențiale. Procentul a stârnit controverse și nemulțumiri.

Sondajul  sondajul IMAS/Europa FM aduce o serie de surpize electorale. Nu doar în ceea ce privește poziționarea în rândul preferințelor de vot ale respondenților, ci și în ceea ce privește preferințele...politicienilor.

Dacă procentul președintelui Iohannis (45,3%) nu reprezintă o surpriză, plasându-se în jurul unui procent credibil așteptat, surprinzătoare sunt procentele câștigate de Mircea Diaconu (16,%) și Theodor Paleologu (7,7%). Tot ca o surpriză vine pe turnantă și candidatul USR-Plus, Dan Barna (14,2%), care se pare că s-ar afla sub nivelul așteptărilor. Desigur, peste Viorica Dăncilă (12,4%), dar totuși, mult sub nivelul la care ar fi trebuit să fie, în conformitate cu previziunile partidelor care îl susțin.

(w670)

Iar asta transpare chiar din postările lui Andrei Caramitru. Dacă în urmă cu o lună el nu mai contenea cu aprecieri la adresa unui sondaj publicat de IMAS care îl dădea pe Dan Barna în turul doi al alegerilor prezidențiale, situația s-a schimbat dramatic. Într-o postare recentă Caramitru spune despre sondajul comandat la același institut de sondare că este un „bullshit de zile mari”, prin care au fost pompați Klaus Iohannis și Mircea Diaconu. El susține că electoratul USR reprezintă 25%, nicidecum procentul pe care l-ar avea acum, potrivit IMAS, cadidatul Dan Barna.

Același Caramitru scria chiar că IMAS a fost singurul institut care a anticipat corect rezultatele la alegerile europarlamentare, apoi adăugând că șeful institutului a dat un interviu foarte bun în care a spus că Dan Barna intră în turul doi al prezidențialelor cu președintele Klaus Iohannis. Cum cel mai nou sondaj arată altceva, institutul de sondare a intrat în dizgrațiile politicianului.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel