Mircea Badea, un nou ATAC la ROMÂNII din DIASPORA: „Taci dracu' din gură, zic eu”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Badea a explicat în stilul său caracteristic pe pasa cu „Sinteza zilei” de la Antena 3, că românii se împart în mai multe categorii, în funcție de beneficiile pe care le obțin de la statul român.

„Românii se împart în trei categorii: cetățenii de categoria I sunt în diaspora. Cetățenii din categoria a II-a sunt cei care trăiesc în interiorul granițelor și plătesc impozite. Cetățenii de categoria a II-a sunt și ei împărțiți în două subcategorii: fraieri și șmecheri.

În cazul șmecherilor am identificat eu cel puțin trei subdiviziuni ale smecherilor: studenții, IT-știi și magistrații”, a spus Mircea Badea.

Totodată, Mircea Badea critică dur Diaspora, după anunţul potrivit căruia românii de peste hotare ar putea veni din nou la proteste, în 10 august, pentru a marca un an de la violenţele din Piaţa Victoriei, anunță Gândul.info.

Mircea Badea scrie că nu există „nicio deosebire între rasişti, comunişti şi sceleraţii ăştia", referindu-se la cei din Diaspora.

Declaraţia lui Badea a survenit la o săptămână după cea a lui Ioan Rus, care a spus că nevestele românilor plecaţi în străinătate devin curve, iar copiii lor - golani.

„Având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, mă gândesc dacă cei care spun că şi-au luat ţara inapoi nu plătesc şi impozite sau şi-au luat ţara înapoi pe banii altora (...) Că dacă ţi-ai luat ţara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă, zic eu. Să mai spui că ţi-ai luat ţara înapoi, taci dracu' din gură, zic eu (...) Nu plătesc niciun impozit în România dar au senzaţia că dacă trimit bani şi cumpără biscuiţi de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetăţenesc", a declarat Mircea Badea în emisiunea Sandrei Stoicescu de la Antena 3.

„Dacă eu produc la Tecuci 100 de lei şi unul produce la Londra 100 de lei, care este diferenţa între cele două sute de lei? Răspuns: niciuna (...) Pentru că acea sută de lei nu exista şi ea atunci a fost produsă căci ea nu exista. Unul a produs-o la Tecuci, unul la Londra. Nu-i absolut nicio diferenţă (...) Şi eu îmi cumpăr biscuiţi la mine în ţară, dar pe lângă asta plătesc şi impozite", a mai spus Badea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel