Mircea Badea:Trăiesc o Nirvana văzându-i pe ăştia cum se tăvălesc în chinuri

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Mircea Badea a transmis de la mitingul PSD din Piaţa Victoriei pentru a-şi arăta susţinerea faţă de partidul aflat la guvernare.
 
Peste 130.000 de oameni au participat sâmbătă la mitingul PSD din Piaţa Victoriei, care s-a desfăşurat sub sloganul „Vrem prosperitate, NU Securitate!”
 
Iată ce a spus Mircea Badea:
 
"Atmosfera e una bună, umană. Ţin minte ce probleme au avut reporterii Antena 3 la protestele #rezist. Nu e cazul aici. Am văzut oameni de la alte televiziuni făcându-şi treaba fară să le fie ameninţată integritatea aşa cum s-a întâmplat în cazul nostru. La cât de multă lume este se va alege praful şi pulberea de poza #rezist. Singurul lucru adevărat pe care îl au este poza cu luminiţele. Se va alege praful de poza lor. Sper să se încheie această eră a stalinismului. Sper ca văzând această demostraţie de forţă lucrurile se vor întâmpla de la sine. Preşedintele României nu cred că îşi mai poate permite după protestele de azi declaraţii ca «nişte penali atacă justiţia» sau că «nu-l interesează aşa ceva», cum nici Laura Codruţa Kovesi nu îşi va mai permite să ţopăie prin sufragerii. Cred că şi ambasadele vor vedea o altă realitate. În Piaţa Victoriei lumea este hotărâtă, dar calmă“, a transmis Mircea Badea
 
"S-a întâmplat o chestie foarte, foarte tare azi în Piaţa Victoriei. Mă uit la cum înjură ăştia pe Facebook, toţi hashtagienii ăştia descreieraţi, absolut scoşi din minţi sunt. Şi îmi place mult chestia asta, trăiesc o Nirvana văzându-i pe ăştia cum se tăvălesc în chinuri, mă desfăt cu chinurile lor. Ei anunţau foarte şmecheri, pentru că nu li s-a opus nimeni până acum şi li s-a permis o şmecherie absolută şi ilegitimă, cum or să facă ei duminică un mare miting de susţinere a lui Kovesi. D-abia aştept“, a declarat Badea.

 FOTO Facebook Mircea Badea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel