Miracol de Crăciun în SUA. O familie cu patru copii își pierduse orice speranță de viață, când au rămas blocați în zăpadă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Familia rămasă fără căldură în casă a încercat să fugă cu mașina și cei patru copii mici, pentru a nu muri de frig. Însă, din cauza condițiilor meteo au rămas blocați în mașină, în plin viscol.

"Viscolul secolului" a făcut până acum peste 60 de victime în Statele Unite. O familie care a fost cât pe ce să aibă o soartă similară a fost cea a lui Demetrice și Danielle, care au rămas blocați în Williamsville, New York, împreună cu cei patru copii ai lor, Aayden, 8 ani, Aubree, 4 ani, Jordynn, 2 ani, și bebelușul Judah, în vârstă de 9 luni.

Furtuna a întrerupt curentul electric, lăsând familia blocată într-o vreme care se agrava rapid și care te făcea să îngheți până la os. Neavând nicio șansă de a încălzi casa, familia a decis să își facă bagajele și să pornească într-o călătorie riscantă cu mașina spre siguranță. Curând și-au dat seama că au făcut cea mai mare greșeală din viața lor.

Furtuna mortală transformase drumurile în capcane de gheață pentru vehicule. Vizibilitatea era aproape zero. Semafoarele și semnele de oprire erau abia vizibile. Rafalele arctice care au lovit New York-ul în acea zi au făcut ca șofatul să fie o sarcină periculoasă. Chiar și cu luminile aprinse, vehiculele nu puteau vedea ce se afla în fața lor. Conduceau în timp ce se bazau mai mult pe rugăciuni. 

 

Familia a rămas blocată într-un sens giratoriu

 

Un automobilist care încerca să fugă de asemenea, de viscol nu a reușit, deoarece a suferit un atac de panică în tunelul de sub aerodromul din Buffalo. Acest lucru a făcut ca familia lui Demetrice să fie super neliniștită.

Raportarea incidentului a ajuns la pompierii de la aeroportul Buffalo, determinându-i să iasă din cazarma călduroasă și să se grăbească la fața locului pentru a salva peste trei duzine de călători, printre care Demetrice și Danielle și cei patru copii ai lor. Familia a rămas blocată într-un sens giratoriu din apropierea tunelului aeroportului din Buffalo

Pompierii au avut nevoie de foarte mult timp pentru a ajunge la locul în care familia era blocată, alături de alți călători care erau de fapt invizibili unii față de alții. După ce i-a văzut pe pompieri apropiindu-se de vehiculul său, Demetrice a deschis geamul și i-a implorat "să nu-i lase blocați".

 

Pompierii, eroii din viața reală

 

"Nu-ți face griji, omule, promit că nu te las aici", a fost ceea ce i-a răspuns pompierul, ca un adevărat erou. A fost întocmit un plan detaliat pentru a-i conduce pe călătorii blocați în cazarma călduroasă.

Camioanele de ajutor au fost chemate pentru a ajuta convoiul să se târască înapoi în siguranță la cazarma de pompieri. Familia a reușit în cele din urmă să ajungă la cazarma de pompieri, unde copiii și părinții au sărbătorit Ajunul Crăciunului alături de eroii din viața reală.

"A fost o experiență extraordinară pentru pompierii noștri", a declarat Joel Eberth, șeful adjunct al Departamentului de pompieri din Buffalo Airport, "și cu siguranță ne-a făcut oameni mai buni", a mai adăugat conform Wion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel