O minoră româncă i-a furat buletinul mătușii și a vrut să fugă în Germania

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O fată de 16 ani a furat buletinul mătușii sale și a încercat să plece în Germania, fără acordul mamei. Adolescenta a fost prinsă într-o mașină, la frontiera cu Ungaria.

O minoră româncă de 16 ani a fugit de acasă fără știrea părinților, după ce a furat buletinul mătușii sale cu 7 ani mai în vârstă. Fata a vrut să treacă frontiera și să ajungă în Germania, însă vameșii au oprit-o la timp.

Duminică seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș s-a prezentat la ieşirea din ţară tânăra care călătorea ca pasageră într-o mașină.

Fata a prezentat la control o carte de identitate, însă poliţiştii de frontieră au constatat că poza nu corespunde.

După cercetări s-a stabilit că tânăra este cetăţean român, în vârstă de 16 ani, iar buletinul este al mătuşii sale, în vârstă de 23 de ani.

Adolescenta a spus că dorea să meargă în Germania, dar nu avea acordul mamei, iar documentul de identitate l-a obţinut fără ştirea mătușii.

Călătoria acesteia a fost întreruptă și a fost anunțată Autoritatea Tutelară. Fata e cercetată pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel