Ministrul Apărării: Generalul Ciucă rămâne pe moment șeful Statului Major al Apărării

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a declarat joi seară că generalul Nicolae Ciucă este şeful Statului Major al Apărării până la comunicarea oficială a sentinței Curţii de Apel Bucureşti, informează Agerpres.

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, spune că s-a interpretat greșit mutarea cu generalul Laurian Anastasof, care a fost împuternicit pentru funcția de  locţiitor al şefului Statului Major al Apărării. 

"În ce îl priveşte pe generalul Anastasof, aici s-a făcut o greşeală şi am văzut-o speculată în mai multe... În acest moment, generalul Laurian Anastasof a fost împuternicit pe funcţia de locţiitor, având în vedere că generalul Tonea, începând cu 1 februarie nu va mai fi la conducerea Ministerului Apărării Naţionale iar Anstasof este locţiitor al şefului Statului Major al Apărării. La momentul în care ni se va comunica de la instanţă decizia, atunci voi veni cu o propunere pentru şeful Statului Major al Apărării şi aici mă refer, probabil, la împuternicire, în prima fază, apoi o să vedem ce se întâmplă. Vă daţi seama că această sentinţă este executorie, din câte am înţeles eu, dar este cu drept de apel şi atunci vom vedea ce se va întâmpla. Deci, probabil vom veni cu propunere de împuternicire sau de delegare de atribuţii pentru această funcţie. Şeful Statului Major al Apărării în acest moment, până la comunicarea sentinţei, este generalul Ciucă", a declarat Gabriel Leş la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel