Mini pizza de vară fără aluat. Este gata în 15 minute și are doar 150 de calorii

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Mini pizza de vară fără aluat. Este gata în 15 minute și are doar 150 de calorii
Mini pizza de vară fără aluat. Este gata în 15 minute și are doar 150 de calorii

Mini pizza de vară fără aluat. Este gata în 15 minute și are doar 150 de calorii. Baza pentru această pizza este din  dovlecei. Alegeți dovlecei mai mari de culoare verde deschisă, care de pretează bine acestui tip de preparat datorită formei și conținutului său de apă. Serviți acest aperitiv la o cină cu prietenii care vor fi încântați. 

De asemenea, poate fi servit ca un singur fel de mâncare în familie, ușoară și dietetică. Toți de la masă se vor bucura de o cină delicioasă, care nu le va afecta dieta. Sunteți curioși să aflați cum se face? Să începem!

Pentru această rețetă aveți nevoie de: 

100 g mozzarella, 

600 g dovlecei rotunzi,

200 g roșii tocate, 

o linguriță de oregano, sare și piper după gust,

40 ml de ulei de măsline,

 

Mini pizza de vară fără aluat. Este gata în 15 minute și are doar 150 de calorii. Mod de preparare

 

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Luați o tavă de copt și ungeți-o cu puțin ulei de măsline. Mozzarella se scoate din zerul său și se lasă să se scurgă bine, deoarece trebuie să fie un pic uscată, perfectă pentru gătit.

 

Încercați și: Chipsuri crocante din vinete și dovlecei. Un deliciu culinar cu doar 70 de calorii

 

Dovleceii se taie în felii cu o grosime de circa 1 centimetru. Feliile se pun la scurs într-o strecurătoare, aproximativ douăzeci de minute.

 

Vedeți și: Pizza fără făină și fără carbohidrați. Se face rapid și este recomandată și celor care țin la dietă. O felie are 190 de calorii 

 

Ulterior feliile de dovlecei se pun pe un grătar încins și se gătesc pe ambele părți pentru câteva minute. Feliile de dovlecei, fripte pe grătar, se aranjează distanțat pe tava de copt. 

 

Ar putea să vă placă și:  Pizza cu un conținut scăzut de carbohidrați, din trei ingrediente. O alternativă gustoasă și dietetică pentru cei care țin la siluetă

 

Într-un castron se pun cele 200 g roșii tocate, se adaugă sare, piper, oregano și uleiul de măsline. Luați cu o lingură din compoziția de roșii, pe care o așezați pe fiecare disc de dovlecei. Completează-le apoi cu câte o felie de mozzarella. Repetați până când terminați toate ingredientele. Mini pizzele se coc timp de 5 minute. Scoateți din cuptor și serviți-le încă fierbinți. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel